خواص ضد سرطانی زعفران
خواص ضد سرطانی زعفران +اثر زعفران بر بیماری سرطان،درمان سرطان در طب سنتی به وسلیه آنتی
اکسیدان ها،خواص زعفران برای جلوگیری از بروز سرطان خواهیم پرداخت.
سرطان یکی از علل اصلی مرگ و میر در جهان است که سالانه حدود 8 میلیون نفر را می کشد.
اخیرا محققان به این نتیجه رسیده اند که زعفران،حاوی خواص پیشگیری از سرطان است.
آنچه در ادامه خواهید خواند
شامل مواد مهار کننده ی تشکیل تومور و جلوگیری از جهشهای دی ان ای است.
که میتواند ژنهای سرطانی را فعال کند. علاوه بر این، نشان داده شده است.
که زعفران به کاهش اثرات مضر ناشی از داروهای شیمی درمانی کمک می کند.
در مطالعات متعدد، دانشمندان دریافتهاند. که زعفران توانایی منحصربهفردی در کاهش و معکوس کردن رشد
سرطان دارد. خواص پیشگیری از سرطان زعفران شامل مهار رشد تومورها و جلوگیری از تغییرات شیمیایی
در دی ان ای است. که میتواند ژنهای سرطانی را فعال کند یا جهشهای سرطانزای جدید را القا کند.
درباره زعفران
زعفران یا به اصطلاح همون زرپران گیاهی فوق العاده ارزشمند است. که جز گران ترین ادویه های دنیا
شناخته می شود.دلیل این همه مهم بودن هم خواص بی نظیر اون می باشد.
گیاه زعفران دارای پیازهای سفید و 6 گلبرگ بنفش رنگ هستند.کشت و تکثیر زعفران از طریق پیازهای
سفید رنگ می باشد.
زعفران با خاصیت باورنکردنی بهطور سنتی در استان خراسان، منطقهای در شمال شرقی ایران با شرایط آب
و هوایی ایده آل نیمه گرمسیری که دارای زمستان ملایم و تابستانهای گرم و خشک است.
این ادویه عجیب و غریب بومی در جنوب اروپا نیز کشت میشود. و امروزه در بسیاری از کشورهای جهان،
بهویژه در اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، یونان، ترکیه، در هندوستان و کشمیر، به عمل میآید.
اما نود و پنج درصد زعفران جهان در ایران تولید و صادر میشود.
جهت اصلاع از خاصیت زعفران برای انسان می تونید بر روی متن رنگی ضربه بزنید.
زعفران چگونه بر سرطان اثر میگذارد؟
اول همه از خواص ضد سرطانی زعفران شروع خواهیم کرد و بعد به نحوه تاثیر گذاری زعفران بر سرطان نیز
خواهیم پرداخت.
1.فعالیت آنتیاکسیدانی
زعفران سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که از سلولها در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.
رادیکالهای آزاد مولکولهای ناپایداری هستند که میتوانند به DNA آسیب برسانند و به رشد سلولهای
سرطانی کمک کنند. آنتیاکسیدانهای زعفران با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از این امر جلوگیری میکنند.
2.کاهش التهاب
التهاب مزمن با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است. زعفران به واسطه خواص ضد التهابی خود،
میتواند التهاب را در بدن کاهش دهد و از این طریق به پیشگیری از سرطان کمک کند.
3.مرگ سلولی برنامهریزیشده
زعفران میتواند مرگ سلولی برنامهریزیشده را در سلولهای سرطانی القا کند، به این معنی که
سلولهای سرطانی خود را از بین میبرند. این فرآیند به عنوان آپوپتوز شناخته میشود و برای سلامت
سلولی ضروری است.
4.تقویت سیستم ایمنی
زعفران با تقویت سیستم ایمنی بدن، به مبارزه آن با سلولهای سرطانی کمک میکند. سیستم ایمنی
قویتر میتواند سلولهای سرطانی را شناسایی و از بین ببرد.
نکاتی که باید به آن دقت کرد
اول از همه باید گفت که تحقیقات در حال انجام است و هنوز تحقیقات بیشتری برای درک کامل چگونگی
اثرگذاری زعفران بر سرطان و تعیین دوز موثر آن مورد نیاز است و مورد دوم اینکه زعفران نباید به عنوان
جایگزینی برای درمانهای پزشکی سرطان مانند شیمیدرمانی یا پرتو درمانی استفاده شود.
زعفران و شیمی درمانی
علاوه بر این، زعفران به کاهش اثرات مضر ناشی از داروهای شیمی درمانی کمک می کند.
داروهای شیمی درمانی می توانند آسیب ژنتیکی را القا کنند که ممکن است منجر به سرطان های جدید شود.
شیمی درمانی استاندارد را به یک شمشیر دو لبه تبدیل کرده و اثربخشی آن را محدود می کند
زعفران همراه با تواناییهای شیمیپیشگیری، حاوی مجموعهای از ترکیبات مفید و فعال بیولوژیکی است که نشان داده شده است.
که از بافت قلب و عروق خونی محافظت میکند، تأثیر دیابت و سایر اختلالات متابولیک را کاهش میدهد.
و اختلالات شناختی و خلقی مرتبط را کند یا حتی معکوس میکند.
پیشگیری جامع از سرطان
زعفران و ترکیبات آن مدت ها قبل از تبدیل شدن سلول به سلول سرطانی بدخیم شروع به کار می کنند.
اولین قدم در توسعه سرطان یا سرطان زایی، نوعی محرک است که تحول بدخیم را آغاز می کند.
این ممکن است یک سم محیطی، یک رادیکال اکسیژن سرگردان یا تهاجم با ویروس های خاص باشد.
نشان داده شده است که اجزای زعفران به جلوگیری از سرطان زایی ناشی از هر یک از این محرک ها کمک می کند.
نکته
از خواص زعفران در یک مطالعه، مشتقات زعفران کروسین و دی گلوکوزیل کروستین نشان داد.
که نشانگرهای سلولی تومور را که در سطح سلولهای آلوده به ویروس ظاهر میشوند.
در آزمایشهای آزمایشگاهی مهار میکنند. از تشکیل تومور به طور کامل جلوگیری شد.
که نشان دهنده توانایی آن در جلوگیری از مرحله اولیه سرطان بود همچنین نشان داده شده است.
که عصاره زعفران و اجزای خاص از آسیب دی ان ای ناشی از رادیکالهای آزاد، تشعشعات و التهاب جلوگیری میکند.
و در نتیجه خطر تشکیل سرطان جدید را کاهش میدهد.
درمان سرطان در طب سنتی به وسلیه آنتی اکسیدان ها
زعفران به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، به از بین بردن رادیکال های ازاد کمک میکنه و از این طریق آسیب
های سلولی را کاهش میده.
در برخی مطالعات هم دیده شده که زعفران حساسیت سلول های سرطانی نسبت به شیمی درمانی را
افزایش داده.
مطالعات نشان می دهد زعفران از مرگبارترین سرطان انسان جلوگیری می کند
همانطور که خواندید، دادههای گسترده شواهد قانعکنندهای ارائه کرده است.
که نشان میدهد زعفران میتواند از بسیاری از تغییراتی که منجر به سرطانی شدن یک سلول سالم
میشود.
پیشگیری، کاهش و حتی معکوس کند. سرطان کبد یک تهدید فزاینده برای سلامت عمومی است.
که تا حدی نتیجه افزایش تعداد سموم در محیط ما و بخشی نیز نتیجه افزایش شیوع ویروس هپاتیت C به
ویژه در افرادی است. که در نسل بیبی بوم متولد شده اند.
سرطان ریه یکی دیگر از سرطانهای مهم است که همچنان یکی از علل اصلی مرگ و میر است.
آیا زعفران سرطان زاست؟
باید بگوییم که زعفران دارای خواصی است که باعث جلوگیری از پیشرفت سرطان می شود.و هیچ گونه
تداخلی برای رشد سلول های سالم بدن ندارد.پس می توان نتجیه گرفت که علاوه بر اینکه
زعفران سرطان زا نیست.بلکه ضد سرطان نیز هست.
رابطه انواع سرطان و زعفران
رابطه بین زعفران و انواع مختلف سرطان موضوعی پیچیده و مورد بررسیهای علمی متعددی است. در
حالی که تحقیقات اولیه نشاندهنده پتانسیل ضد سرطانی زعفران است، هنوز به شواهد قطعی و کاملی
برای تأیید این موضوع و تعیین مکانیسم دقیق اثرگذاری آن نیاز داریم.
آیا مصرف زعفران باعث درمان سرطان می شود؟
زعفران به عنوان یک ادویه مغذی و دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی، میتواند فواید سلامتی
مختلفی داشته باشد.
فواید زعفران بر سرطان چیست؟
در این قسمت قصد داریم به خواص ضد سرطانی زعفران بپردازیم باید گفت که به طور کلی، مطالعات نشان
دادهاند که زعفران ممکن است فواید زیر را در برابر سرطان داشته باشد.
1.کاهش رشد تومور
زعفران میتواند به کند کردن یا متوقف کردن تکثیر سلولهای سرطانی کمک کند.
2.مرگ سلولی برنامهریزیشده (آپوپتوز)
زعفران میتواند مرگ سلولی برنامهریزیشده را در سلولهای سرطانی القا کند و به این ترتیب به حذف
آنها از بدن کمک کند.
3.کاهش التهاب
زعفران دارای خواص ضد التهابی است و میتواند التهاب را که با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است،
کاهش دهد.
4.تقویت سیستم ایمنی
زعفران میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و به مبارزه آن با سلولهای سرطانی کمک کند.
5.کاهش عوارض جانبی درمان سرطان
زعفران ممکن است به کاهش عوارض جانبی درمانهای سرطان مانند شیمیدرمانی و پرتو درمانی کمک
کند.
زعفران بر چه نوع سرطانی تاثیر گذارد؟
1.سرطان کبد
برخی مطالعات نشان دادهاند که زعفران میتواند به کاهش رشد تومور و افزایش مرگ سلولی در سلولهای
سرطانی کبد کمک کند و اینکه زعفران همچنین ممکن است به محافظت از کبد در برابر آسیبهای ناشی از
درمانهای سرطان مانند شیمیدرمانی کمک کند.
2.سرطان روده بزرگ
مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند که زعفران میتواند به جلوگیری از رشد و گسترش سلولهای سرطانی
روده بزرگ کمک کند و اینکه زعفران همچنین ممکن است به افزایش حساسیت سلولهای سرطانی روده
بزرگ به شیمیدرمانی کمک کند.
3.سرطان پروستات
برخی مطالعات نشان دادهاند که زعفران میتواند به کاهش رشد تومور و مرگ سلولی در سلولهای
سرطانی پروستات کمک کند و باید دقت داشته باشید که زعفران همچنین ممکن است به کاهش التهاب،
که نقش مهمی در پیشرفت سرطان پروستات دارد، کمک کند.
4.سرطان پستان
مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند که زعفران میتواند به جلوگیری از رشد و گسترش سلولهای سرطانی
پستان کمک کند و همچنین ممکن است به افزایش حساسیت سلولهای سرطانی پستان به درمانهای
هورمونی کمک کند.
5.سرطان خون
مطالعات اولیه نشان دادهاند که زعفران میتواند به افزایش مرگ سلولی در سلولهای لوکمی کمک کند.
زعفران همچنین ممکن است به تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر سرطان خون کمک کند.
تاثیر زعفران بر بیماری های قلبی
زعفران ادویه باستانی برای هزاران سال به عنوان یک عامل درمانی و پیشگیری کننده.
در برابر سرطان، بیماری های قلبی، شرایط متابولیک و سایر شرایطی که امروزه به عنوان علائم پیری
شناخته می شوند، مورد استفاده قرار گرفته است.
علم مدرن این کاربردها را تأیید می کند. و نشان می دهد که زعفران و مولکول های تشکیل دهنده آن از
تعداد بی شماری از بافت ها و اندام های بدن در برابر مواد طبیعی محافظت می کنند.
برای خرید زعفران اصل با کفیفت می تونید از فروشگاه لیاگل اینجا کلیک کنید.
روش های مصرف زعفران برای درمان بیماری سرطان
قبل از هر چیزی و شروع مطلب درباره خواص ضد سرطانی زعفران یاد اور شدیم که هنوز انسان به درمان
100 درصدی و قطعی هیچ نوع سرطانی نرسیده و فقط توانسته راه های پیشگیری یا کمک به بهبود رو پیدا
کند.
برخی از روشهای مصرف زعفران برای درمان سرطان عبارتند از:
1.دم کرده زعفران
10 تا 20 رشته زعفران را در 250 میلی لیتر آب گرم دم کنید. این دمنوش را میتوان 1 تا 2 بار در روز مصرف
کرد.
2.کپسول زعفران
مکملهای کپسول زعفران در بسیاری از فروشگاههای مواد غذایی و بهداشتی موجود است.
دستورالعملهای مصرف را روی محصول دنبال کنید.
3.عسل زعفرانی
1 گرم زعفران را با 100 گرم عسل مخلوط کنید. این مخلوط را میتوان به صورت روزانه 1 قاشق چای خوری
مصرف کرد.
نکته مهم:
قبل از مصرف زعفران برای درمان سرطان، با پزشک خود مشورت کنید. چرا که زعفران ممکن است با برخی
از داروها تداخل داشته باشد. و همچنین سعی کنید از زعفران با کیفیت بالا استفاده کنید. چون زعفران
تقلبی ممکن است بی اثر یا حتی مضر باشد.
سخن پایانی
در این مقالعه سعی کردیم بر که تاثیر زعفران بر سرطان بگوییم. و نشان دهیم که زعفران ضد سرطان است.
امیدوارم که این مقاله براتون مفیده بوده باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال یا پیشنهاد می تونید از طریق
کادر زیر با ما در ارتباط باشید.
پیشنهاد ما