اخبار, اطلاع رسانی, وبلاگ لیاگل

برای آنلاین شاپ از کجا خرید کنیم؟

برای آنلاین شاپ از کجا خرید کنیم؟

سوال برای آنلاین شاپ از کجا خرید کنیم؟ شاید یکی از پر تکرار ترین سوالات کسانی است که قصد راه اندازی آنلاین شاپ دارند. و یکی از مهمترین چالش‌های راه‌اندازی یک آنلاین شاپ، تامین کالا است. پیدا کردن منابع معتبر و باکیفیت برای محصولات، تأثیر مستقیمی بر موفقیت کسب‌وکار شما خواهد داشت.

 

برای خرید آنلاین شاپ شما می توانید به سه روش : خرید از تولید کننده، خرید از توزیع کننده، و خرید از عمده فروش محصولات خود را تهیه کنید.

 

در ادامه این بخش ، روش‌های مختلف تامین کالا( خرید) برای آنلاین شاپ‌ها را بررسی می‌کنیم تا بتوانید بهترین گزینه را برای کسب‌وکار خود انتخاب کنید. همچنین به سوالات مانند: باید چقدر سرمایه داشته باشم برای فروشگاه اینترنتی؟ یا چقدر زمان لازمه که به سود برسم؟ و چه مجوز های میخواد برای فروشگاه انلاین؟ پاسخ به اکثر این سوالات رو تو این مقاله خواهید یافت. پس تا اخر همراه ما باشید.

آنچه در ادامه خواهید خواند

 

آنلاین شاپ یا همون فروشگاه اینترنتی چیست؟

آنلاین شاپ یا همون فروشگاه اینترنتی چیست؟

خیلی از ما امروزه برای خرید کردن دنبال بهترین و کوتاه ترین راه هستیم. تا بتونیم یک خرید راحت انجام بدیم. با گسترش اینترنت و دنیا مجازی فروش کالا تو این بستر هم افزایش یافت.و طرفداران زیادی پیدا کرد. همین مسله باعث به وجود امدن آنلاین شاپ یا همون فروشگاه اینترنتی شد. در واقع انلاین شاپ یک فروشگاه در دنیا مجازی است که می تونید خرید رو اونجا انجام بدی و در دنیا واقعی تحویل بگیری همانند خرید از یک مغازه ولی در دنیا اینترنت.

تاریخچه‌ی خرید اینترنتی

قبل از اینکه درباره اینکه برای آنلاین شاپ از کجا خرید کنیم؟ صحبت کنیم بیاید نگاهی به تاریخچه خرید اینترنتی کنیم در واقع باید گفت که تاریخچه‌ی خرید اینترنتی به اوایل دهه‌ی 1970 میلادی باز می‌گردد، زمانی که افراد از طریق سیستم‌های اشتراک‌گذاری زمان، به صورت آنلاین به اشتراک‌گذاری اطلاعات می‌پرداختند.

اما اولین تراکنش واقعی خرید آنلاین در سال 1994 توسط یک دانشجوی استنفورد به نام “دان کرپین” انجام گرفت. او با استفاده از کارت اعتباری خود، یک پیتزا و یک لیوان نوشابه از رستورانی در پالو آلتو کالیفرنیا سفارش داد. امروزه، خرید آنلاین به بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی روزمره بسیاری از مردم تبدیل شده است. با ظهور پلتفرم‌های جدیدی مانند شبکه‌های اجتماعی و مارکت‌پلیس‌های آنلاین، تنوع و سهولت خرید آنلاین بیش از پیش افزایش یافته است.

چرا فروشگاه آنلاین(اینترنتی) بزنیم اصلا؟

خب قبل از هرکاری شما باید به این سوال برای خودتان پاسخ بدهید.که چرا اصلا قصد دارید چنین کاری انجام دهید. و هدفتون رو از اینکار به طور واضح برای خودتون مشخص کنید. آنلاین شاپ چی بزنم؟آیا می تونم تا آخر آنلاین شاپ رو ادامه بدم؟عکس برای آنلاین شاپ از کجا پیدا کنم؟ چرا که شما باید بتونید وقتی یک کاری رو میخواهید استارت بزنید باید برای اون یک نقشه راه تهیه کنید. وگرنه به شکست منجر خواهد شد.

پس از اینکه هدف تون رو مشخص کردید.حالا نوبت اینه که درباره هدفتون که فروش آنلاین هست. تحقیق کنید تا بتونید با اطلاعات کامل یک مسیر رو استارت بزنید. یعنی باید از تجربه دیگران در این مسیر استفاده کنید برای پیشرفت کار خودتون. خب حالا ما راجب حوزه کاریتون یعنی فروش آنلاین بحث خواهیم کرد.

برای آنلاین شاپ از کجا خرید کنیم؟

روش‌های مختلف تامین کالا برای آنلاین شاپ‌ها

ما در اینجا به ارتباط با موضوع متن یعنی برای آنلاین شاپ از کجا خرید کنیم به روش های خرید برای آنلاین شاپ به طور دقیق تر اشاره خواهیم کرد.

1.تامین کالا از تولیدکنندگان

در این روش شما مزایای مانند: دسترسی به محصولات با قیمت مناسب‌تر،امکان سفارشی‌سازی محصولات و همکاری بلندمدت و ایجاد ارتباط مستقیم با تولیدکننده رو دارید. اما در این روش معایبی نیز مانند : نیاز به خرید حجم بالا و نیاز به سرمایه اولیه بیشتری وجود دارد.

نکته:

این روش به فروشگاه‌های آنلاین ( آنلاین شاپ )با حجم فروش بالا و کسب‌وکارهایی که محصولات خاص و سفارشی شده را ارائه می‌دهند پیشنهاد می شود. چرا که اگر آنلاین شاپ تازه تاسیس دارید برای ریسک کمتر باید پله پله به این مرحله برسید.

2.تامین کالا از توزیع‌کنندگان

یکی دیگه از روش های برای خرید آنلاین شاپ ها خرید از توزیع کنندگان است. از مزایایی این روش باید به : دسترسی به محصولات متنوع از برندهای مختلف،امکان خرید با حجم کم و فرآیند سفارش و تحویل ساده‌تر نسبت به روش قبلی اشاره کرد. و از معایب این روش هم باید به : حاشیه سود کمتر نسبت به خرید مستقیم از تولیدکننده و در برخی موارد  کمبود محصول اشاره کرد.

نکته:

این روش به فروشگاه‌های آنلاین و آنلاین شاپ هایی با تنوع محصول بالا و کسب‌وکارهایی که به دنبال محصولات آماده و موجود در بازار هستند پیشنهاد می شود.

3.تامین کالا از بازارهای عمده‌فروشی

شما در این روش به مانند روش های بالا دسترسی به محصولات متنوع با قیمت مناسب رو دارید. همچنین امکان خرید با حجم بالا و فرصت مذاکره و چانه‌زنی بر روی قیمت نیز در این روش وجود دارد. و از معایب این روش هم باید به نیاز صرف زمان بیشتر برای پیدا کردن تامین‌کننده مناسب اشاره کرد. همچنین ممکن است کیفیت محصولات یکنواخت نباشد.

نکته:

این روش برای آنلاین شاپ هایی که فروشگاه‌های آنلاین با حجم فروش بالا و یا کسب‌وکارهایی که به دنبال محصولات با قیمت رقابتی هستند پیشنهاد می شود.

 

راهکار برای کسانی که در شهرستان زندگی میکنند چیه پس؟

با پیشرفت علم و آمدن برنامه های مختلفی مثل اینستاگرام یا تلگرام کسانی که شهرستان هستند می توند از اون شخصی که کالا دست اول داره خرید کنند.اینطوری با اون شخصی که در تهران هم زندگی میکنه از لحاظ  بدست آوردن جنس دست اول برابر هستند.

 

چگونه بهترین عمده فروشی را پیدا کنیم؟

یافتن بهترین عمده فروش برای نیازهای شما به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله نوع محصولی که به دنبال آن هستید، حجم خرید شما، موقعیت مکانی شما و بودجه شما.
 
 

1. تحقیق انجام دهید

قبل از شروع جستجو، نوع محصولی را که می خواهید بخرید و همچنین کیفیت و برندی که می خواهید به آن دست پیدا کنید را مشخص کنید می توانید  بخشی از این تحقیقات رو هم آنلاین انجام دهید.

2.قیمت

قیمت عمده فروش را با سایر عمده فروشان در همان صنعت مقایسه کنید. مطمئن شوید که بهترین قیمت را برای محصولات مورد نظر خود دریافت می کنید.

 

3. مذاکره کنید

از مذاکره در مورد قیمت و شرایط با عمده فروش نترسید. به خصوص اگر حجم زیادی خرید می کنید، ممکن است بتوانید تخفیف دریافت کنید.

4. ایجاد روابط

با عمده فروشان خود روابط قوی ایجاد کنید. این به شما کمک می کند تا در آینده قیمت ها و شرایط بهتری را بدست آورید.

 

 

هزینه راه اندازی یک آنلاین شاپ چقدره؟

هزینه راه اندازی یک آنلاین شاپ چقدره؟

نمی توان میزان دقیقی برای این سوال یافت. چرا که شما فرض کنید در دنیای واقعی قصد دارید یک مغازه باز کنید. فاکتور های زیادی تاثیر گذار هستن به روی قیمت تمام شدن یک مغازه برای شما مانند مکانی که قصد کرایه خرید اون مغازه رو دارید. مبلغی که برای دکوراسیون داخلی اون خرج می کنید،و شغل و مقدار اولیه هزینه اجناسی که برای مغازه خریداری می کنید.

 

تمام این فاکتور های هستن که روی قیمت تمام شدن یک مغازه زدن با اجناس برای شما تمام می شود. در دنیای اینترنت هم همین است فاکتور های هستن که بر قیمت تمام شده برای آنلاین شاپتون تاثیر گذار هستن. فاکتور های مانند خرید چه نوع دامنه ای ،میزان طراحی داخلی سایت ، میزان امکانات سایت و…

پس برای پاسخ به این سوال می توان گفت که هرچه فروشگاه اینترنتی شما ریزی کاری بیشتر داشته مبلغ تمام شده هم بالا تر هستش. و هرچی ساده تر ارزان تر. اما شبکه اجتماعی هایی هم هستند مثل اینستاگرام یا تلگرام که رایگان میشود داخل اون آنلاین شاپ راه اندازی کرد و هیچ هزینه راه اندازی هم ندارد.

چه مجوز های برای راه اندازی آنلاین شاپ لازمه؟

چه مجوز های برای راه اندازی آنلاین شاپ لازمه؟

ببینید همینجوری که میدونید در دنیای امروز مردم خیلی سخت اعتماد میکنن.حالا چه بسا که جنسی رو که قصد خریدش رو دارن رو هم حضوری نببیند. پس برای اون ایجاد اعتماد بین فروشنده و خریدار باید یکسری مجوز ها باشه که خریدار از خریدش مطمن باشه. تا حس خوب رو از خرید از شما پیدا کنه.

برای اینکارا مجوز های مثل

1. مجوز نماد اعتماد الکترونیکی (ای نماد )

2.مجوز مجوز نظام صنفی رایانه ای

3.جواز کسب کار مجازی

4.داشتن درگاه پرداخت انلاین

برای اعتماد سازی خریدار از شما باید این 4 مورد حتما رعایت کنید. چون خریدار با دیدن این از مجوز ها خیالش از اینکه شما یک فروشگاه امن و مطمن هستین راحت می شود. در کل هرچی مجوز شما در ارتباط با حوزه کاریتون بیشتر باشد احتمال اینکه یک بازدید کننده رو تبدیل به خریدار کنید هم زیاد است.

 

 

 

پیشنهاد ویژه

 

چرا وقتی شروع کردم آنلاین شاپ فروش ندارم؟

چرا وقتی شروع کردم آنلاین شاپ فروش ندارم؟

همینجوری که میدونید یک مغازه در دنیای واقعی ابتدا شروع مغازه فروش کمتری داره و رفته به رفته به فروش اون اضافه خواهد شد. دلیل این هم این است که زمان لازم تا مردم متوجه بشن در اون مکان یا محله همچنین مغازه ای وجود داره. برای آنلاین شاپ همین موضوع هست.یعنی رفته رفته مردم با تبلیغات متوجه این میشن که شما فروشگاه اینترنتی دارید. پس برای خرید برای آنلاین شاپ اصلا عجله نکنید.

 

نکته : که باید در نظر بگیرید این است که در دنیای واقعی مردم باید ابتدا جنس شما رو ببینید تا بخرند. اما در مورد آنلاین شاپ موضوع فرق داره شما می تونید بدون داشتن جنس هم جنس بفروشید. یعنی چی ؟ یعنی اینکه شما می تونید ابتدا عکس محصولتون رو بزارین تو انلاین شاپ بعد که تونسید مشتری جذب کنید. برین اون محصول رو خریدار کنید و برای مشتری ارسال کنید.

 

راه حل بعدی اینه که 

شما برین یه تعداد جنس مورد نظرتون ک میدونید فروشش بیشتر از بقیه رو به مقدار کم تهیه کنید تا بتونید حداقل یه موجودی برای ارسال سریع به مشتری داشته باشید. و بیشتر تمرکز فروشوتون رو اون بزارید.در کنار هم سعی کنید از محصولاتی که در آنلاین شاپ قرار دادین و مشتری خواست تهیه کنید و برای مشتری ارسال کنید.

 

نکاتی که برای زدن آنلاین شاپ ها باید به اون توجه کرد

نکاتی که برای زدن آنلاین شاپ ها باید به اون توجه کرد

فهمیدیم که برای آنلاین شاپ از کجا خرید کنیم.اما باید به نکاتی هم توجه کنیم. اینکه شما بعد از راه اندازی سایت آنلاین شاپتون باید سعی کنید تبیلغ خوبی رو انجام بدین. تا محصولتون دیده بشه و بتونید فروش انجام بدین.

دلیلشم اینکه چون شما فیزیکی با مشتری در ارتباط نیستید.پس امکانی که مشتری شما رو پیدا کند کم است مگر با تبیلغات. پس میشه گفت تبلیغات سرمایه گذاریه ن هزینه

 

نکته بعد اینه برای اینکه به سود دهی برسید باید صبر و پشتکار داشته باشید. یعنی هر روز به انلاین شاپتون برسین و هر روز سعی کنید. و دقیقا مثل یک نهال به اون نگاه کنید که نیاز به مراقبت و توجه دارد تا به یک درخت کامل و تنومند تبدیل شود. و شما بتونید از محصول و سایه اون درخت بهرمند شوید. هرچقدر کم اون رو از هر نظر توسعه بدید. چون هیچ کسی یک شبه کارش پیشرفت نخواهد کرد. پس هرچی لازمه اش تلاش است.

 

عکس برای آنلاین شاپ از کجا پیدا کنم؟

عکس برای آنلاین شاپ از کجا پیدا کنم؟

برای جواب به این سوال گفت که اگر اول راه هستید. هنوز تازه آنلاین شاپ رو شروع کردید لازم نیست حتما برید محصول بخرید و از اون عکس بگیرید می تونید برید از داخل شهر اون اجناسی که قصد فروشش رو دارید پیدا کنید و با فروشنده اون صحبت کنید که قصد چه کاری رو دارید.و از محصول برای شروع کار خودتون عکس بگیرید.

برای عکس برای آنلاین شاپ از کجا پیدا کنم؟یک راه دیگه هم هست اون هم اینه که وارد سایت یا برنامه pinterest بشید. و عکس محصول آنلاین شاپتون رو سرچ کنید و دانلود کنید.

 

سوالات متداول

جواب به این سوال بله هستش.هرکرسی می تونه تو این فضا یک فروشگاه اینترنتی داشته باشه برای خودش. و هیچ محدودیتی نداره اما خب اداره کردن و به سود رساندش ی کم زمان بر و نیازمند پشتکاره. و به همین سادگی نمی تونید به در امد بالا برسید مگر اینکه اراده قوی داشته باشید.

تعیین یک عدد دقیق برای هزینه‌های راه‌اندازی یک آنلاین شاپ بسیار دشوار است، اما می‌توان یک برآورد تقریبی ارائه داد. بر اساس تجربه و آمارهای موجود، هزینه‌های راه‌اندازی یک آنلاین شاپ کوچک تا متوسط می‌تواند از چند میلیون تومان تا چند ده میلیون تومان متغیر باشد.

 

سخن پایانی

ما در این مقاله سعی کردیم به سوال برای آنلاین شاپ از کجا خرید کنیم؟ پاسخ بدیم و کمکی به شما جهت یافتن به پاسختون کرده باشیم. اگه شما هم راهی یا نظری دارین می تونید از قسمت پایین ارسال نظرات با ما در میان بگذارین تا ما هم از روش ها دیگه و نظرات شما استفاده کنیم. امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه.

 

پیشنهاد ما

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *