اطلاع رسانی, وبلاگ لیاگل

طرز تهیه کاک کرمانشاه

طرز تهیه کاک کرمانشاه

کاک کرمانشاهی یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که با طعمی دلپذیر و بافت نرم خود، طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی خوشمزه، اغلب در مراسم و مهمانی‌ها سرو می‌شود و به عنوان یک شیرینی عصرانه نیز بسیار مناسب است. در این مقاله، طرز تهیه کاک کرمانشاهی را به طور کامل و همراه با نکات مهم برای شما شرح خواهیم داد.

 

طرز تهیه کاک محلی

مواد لازم برای تهیه کاک کرمانشاهی

در این قسمت مواد لازم برای پخت این شیرینی بسیار ترد و لذیذ رو خدمتون خواهیم گفتم. تا در منزل هم بتونید این شیرینی فوق العاده رو درست کنید. و از خوردن اون در کنار چای لذت ببرید.

  • آرد سفید: 500 گرم
  • شکر: 150 گرم
  • روغن مایع یا کره آب شده: 100 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • مایه خمیر خشک: 1 قاشق چایخوری
  • شیر ولرم: یک سوم پیمانه
  • هل ساییده شده: نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه (برای رنگ و عطر بیشتر)
  • پودر قند: برای تزیین

 

قیمت کاک کرمانشاه

دستور طرز تهیه کاک کرمانشاهی

ابتدا مایه خمیر را در شیر ولرم حل کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا فعال شود. سپس در یک ظرف بزرگ، آرد، شکر و هل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری، تخم مرغ‌ها را با همزن بزنید تا از لختگی خارج شوند. سپس روغن مایع و زعفران دم کرده را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا مخلوط مایه خمیر فعال شده را به مواد خشک اضافه کنید و سپس مواد تر را نیز به تدریج به مواد خشک اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.

در ادامه خمیر را در ظرفی چرب شده قرار داده، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را به ضخامت حدود 1 سانتی‌متر روی آن پهن کنید. با چاقو یا قالب، خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید. سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که سطح کاک طلایی شود، در فر قرار دهید. پس از پخت کامل، کاک‌ها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، روی آن‌ها پودر قند بپاشید.

 

چند نکته در هنگام پخت کاک کرمانشاهی

شما می‌توانید در طرز تهیه کاک کرمانشاهی از ترکیبات دیگری برای طعم دهی به کاک در لایه میانی استفاده کنید. همچنین برای تزئین روی کاک، می‌توانید تا خمیر تازه است، روی آن خلال پسته بریزد. پیشنهاد ما، استفاده از پودر دارچین، پودر نارگیل و پودر پسته است.

 

 

معرفی شیرینی کاک کرمانشاه

استان کرمانشاه هم مانند سایر نقاط ایران دارای سوغاتی خیلی خوشمزه ای می باشد. وقتی اسم کرمانشاه میاد ناخوداگاه یاد روغن حیوانی اعلاء ، نان برنجی کرمانشاهی و کاک کرمانشاه می افتیم. کاک کرمانشاه شیرینی بسیار ترد و لذیذ مورد پسند تمامی ذائقه‌ها می باشد و در این استان تهیه می شود. و هر شخصی با یکبار تست کردن آن مشتری دائمی این شیرینی بی نظیر با عطر و مزه‌ای دلنشین می‌شود.

 

این شیرینی فوق العاده در اندازه‌های کوچک تهیه می شود. و در کنار یک فنجان چای بسیار دلچسب و دلنشین خواهد بود. کاک در عین حال که بسیار سبک و خوشمزه است. بسیار پر انرژی نیز است.و می‌ توان به عنوان میان وعده‌ای کامل و بسیار مقوی از آن استفاده کرد.

 

 

 

 

 

 

کاک کرمانشاه رو از کجا بخریم؟

اگه قصد سفر به کرمانشاه رو دارید.می تونید به بازار سنتی و قدیمی این شهر واقع در خیابان مدرس برید. در اونجا می تونید به راحتی نان برنجی و کاک و خیلی از سوغاتی های شهر کرمانشاه رو تهیه کنید. این مغازه ها اکثر ساعات باز هستند و این خوش مزه ها رو به صورت تازه تازه پخت می شوند. و می تونید همونجا تست کنید و در صورتی که دوست داشتید خرید کنید.

 

نکته مهم:

اگر امکان سفر به شهر زیبا کرمانشاه رو ندارید اصلا نگران نباشید مجموعه لیاگل در کنار شماست.

تا بهترین خرید خودتون رو از کرمانشاه انجام بدین.و بهترین نان برنجی کرمانشاه رو تقدیم شما میکند.

تا با خیالی راحت در شهر خودتون سفارشتون رو ثبت کنید و درب منزل تحویل بگیرید.

برای خرید نان برنجی زعفرانی با روغن حیوانی کرمانشاهی می تونید رو متن رنگی ضربه بزنید.

 

 

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم که با طرز تهیه کاک کرمانشاه آشنا بشید.تا بتونید این شیرینی فوق العاده خوشمزه رو در خونه هم درست کنید. و لذت خوردن این شیرینی سنتی کرمانشاه رو از دست ندید. اگر نظر یا پیشنهادی دارید می تونید در قسمت ارسال نظرات که در پایین است استفاده کنید و با ما در ارتباط باشید. امیدوارم که این مقاله براتون مفید بوده باشه.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *