اخبار, اطلاع رسانی, وبلاگ لیاگل

چگونه زعفران دم کنیم؟

چگونه زعفران دم کنیم؟

چگونه زعفران دم کنیم؟

ما در اینجا قصد داریم تا درباره چگونه زعفران دم کنیم صحبت کنیم و 4 روش دم کردن زعفران رو از دم کردن  زعفران با آب جوش تا دم کردن زعفران با یخ رو به شما در اینجا آموزش بدیم. بنابراین اگر قصد دارید تمام روش های صحیح دم کردن زعفران بدونید پس تا آخر همراه ما باشید. ما در ادامه برای شما فیلم طرز تهیه زعفران دم کرده رو قرار دادیم.

 

 

حتما برای شما هم پیش امده که مهمون داشتین و خواستید زعفران دم کنید. و یکی از دغدغه هاتون نحوه اصولی دم کردن زعفران با کیفیت بوده است. چرا که برنج تون رو هم زیبا و هم خوش عطر می کند. اما ابتدا راجب زعفران کمی توضیح خواهیم داد. بعد هم نحوه دم کردن زعفران با کیفیت رو بهتون آموزش خواهیم داد.

آنچه در ادامه خواهید خواند

آموزش ویدئویی دم کردن زعفران

ما در این قسمت برای شما فیلم طرز تهیه زعفران دم کرده رو قرار دادیم. تا شما راحتر روش های دم کردن زعفران رو بدونید.

 

زعفران چیست ؟

این گیاه با نام علمی کرکوس ساتیوس Crocus Sativus از خانواده زنبقیان است.زعفران یکی از ادویه‌هایی است که از زمان باستان با رنگ، طعم و خواص دارویی شناخته‌ شده بود. و با نام طلای سرخ نیز معروف شهرت دارد.

درباره زعفران دم کرده

درباره زعفران دم کرده

زعفران دم کرده، نوشیدنی خوش طعم و پر خاصیتی است که از دم کردن رشته‌های زعفران در آب گرم تهیه می‌شود. زعفران، ادویه گرانبهایی که از کلاله گل زعفران به دست می‌آید. دم کرده زعفران نیز از این خواص بی‌بهره نیست و می‌تواند فواید مختلفی برای سلامتی بدن داشته باشد.

زعفران دم کرده برای چی خوبه؟

باید گفت که زعفران دم کرده، که به عنوان دم کرده زعفران یا چای زعفران نیز شناخته می‌شود. نوشیدنی خوش طعم و معطری است که از دم کردن رشته‌های زعفران در آب گرم تهیه می‌شود. که در ادامه به خواص زعفران دم کرده خواهیم پرداخت.

 

زعفران دم کرده چگونه است؟

 
 

زعفران دم کرده چگونه است؟

اگر بخواهیم بخواهیم به زعفران دم کرده اشاره کنیم باید گفت که زعفران دم کرده، نوشیدنی خوش رنگ، معطر و پر خاصیتی است که از دم کردن رشته‌های زعفران در آب گرم تهیه می‌شود. طعم زعفران دم کرده، تلخ و شیرین ملایمی دارد و عطر آن، گرم، گلی و کمی دودی است. رنگ زعفران دم کرده، به رنگ زرد-نارنجی عمیق و زیبایی است که به دلیل وجود کاروتنوئیدها در زعفران ایجاد می‌شود.
 

4 روش دم کردن زعفران

ما در اینجا همینجوری که دربالا گفتیم به 4 روش دم کردن زعفران و اینکه کلا چگونه زعفران دم کنیم اشاره خواهیم کرد. تا شما به طور کامل و دقیق با نحوه دم کردن زعفران آشنا بشید.

1.دم کردن زعفران با آب جوش

روش اول و شاید رایج ترین روشی که خیلیا از خانوم ها از اون استفاده می کنند. روش دم کردن زعفران با آب جوش است. در این روش مثل دم کردن چای روی سماور همون کار رو هم برای زعفران هم انجام میدیم. باید حتما قوری یا ظرف نشکن باشد و روی حرارت ملایم بگذارید تا رنگ زعفران نم نم آزاد شود. بهتر است ابتدا قوری را با آب جوش گرم کنید. و سپس زعفران و آب جوش را داخل قوری بریزید و بگذارید تا دم بکشد.

نکته :

اگر بیشتر از نیازتون زعفران رو اسیاب کردید اون رو در ظرف درب بسته ای قرار دهید. تا عطر و طعمش از بین نرود. همچنین می توانید زعفران پودر شده را داخل یک استکان و یا قوری کوچک مخصوص دم کردن زعفران قرار دهید و سپس آن را روی برنج بگذارید.

 

 

2.روش دم کردن زعفران با یخ

روش بعدی که در دم کردن زعفران استفاده می شود. روش دم کردن زعفران با یخ است که این روشی جدید و خلاقانه برای تهیه دم کردن زعفران با رنگ و عطر فوق‌العاده است. این روش علاوه بر حفظ خواص زعفران، به شما در تهیه سریع‌تر و آسان‌تر دم کرده زعفران نیز کمک می‌کند.

مواد لازم دم کردن زعفران با یخ

چند رشته زعفران یا پودر زعفران (به دلخواه)، به مقدار لازم یخ، به مقدار لازم آب، عسل یا لیمو (اختیاری)

مراحل تهیه دم کردن زعفران با یخ

در طرز تهیه دم کردن زعفران با یخ ابتدا چند تکه یخ را در ظرفی قرار دهید. سپس اجازه دهید تا یخ ها ذوب شوند. همیچنین می توانید زعفران را در هاون کوبید و پودر کنید. حالا زعفران یا پودر زعفران را روی یخ‌های ذوب شدن بریزید و اجازه دهید تا یخ‌ها به طور کامل ذوب و زعفران در آب حل شود. در آخر هم شما می‌توانید به دلخواه خود، عسل یا لیمو را به دم کرده زعفران خود اضافه کنید. و از دم کردن زعفران خوش رنگ و عطر خود لذت ببرید.

پیشنهاد ویژه

زعفران 10 گرمی

Original price was: 1,250,000 تومان.Current price is: 1,153,900 تومان.

زعفران سرگل برلیان – یک مثقالی

Original price was: 655,000 تومان.Current price is: 557,900 تومان.

زعفران قائنات – 1 گرم

175,000 تومان

زعفران نگین کریستالی- نیم گرم

Original price was: 89,500 تومان.Current price is: 69,300 تومان.

3.روش دم کردن زعفران با ترکیب آب جوش و یخ

خب یه روش دیگه هم برای سریع دم کردن زعفران هم هست اونم اینکه یک کاسه یخ می آوریم.بعد زعفرانی رو که از قبل ساییدیم و تبدیل به پودر کردیم رو داخل کاسه یخ می ریزیم. سپس یک لیوان آب جوش رو به کاسه یخ اضافه می کنیم. و اون رو خوب هم میزنیم تا قشنگ رنگ خودش رو بده بعد هم از اون استفاده می کنیم.استفاده از یخ و آب جوش باعث می شود به زعفران شوک زیادی وارد شود. قدرت رنگی دهی اون رو به حداکثر برساند.

 
 

نحوه نگهداری زعفران دم کرده در فریزر

بعد از اینکه فهمیدیم چگونه زعفران دم کنیم؟ مراحله بعد نحوه نگهداری اون است که شما با نگهداری زعفران دم کرده در فریزر می تونید خواص و طعم این نوشیدنی مفید به مدت طولانی‌تر حفظ کنید. شما باید به چند مورد توجه کنید که فریز کردن زعفران دم کرده، تا حد زیادی از تخریب ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن جلوگیری می‌کند. و زعفران دم کرده فریز شده را می‌توانید به راحتی و در هر زمان که خواستید استفاده کنید. اما باید به اینم توجه کنید که بعد از یخ زدایی، زعفران دم کرده ممکن است کمی رقیق‌تر شود.

سوالات متداول

در حال حاضر شواهد علمی کافی برای اثبات اینکه زعفران دم کرده به طور مستقیم باعث پریود شدن می‌شود وجود ندارد. برخی مطالعات نشان داده‌اند که زعفران ممکن است به تنظیم هورمون‌ها و بهبود جریان خون در رحم کمک کند، که این امر می‌تواند به طور بالقوه به تسریع شروع قاعدگی در زنانی که پریود نامنظم دارند کمک کند. با این حال، این مطالعات کوچک و غیر قطعی بوده‌اند و تحقیقات بیشتری برای تأیید این یافته‌ها و تعیین اثربخشی و دوز مناسب زعفران برای این منظور مورد نیاز است. اگر شما به دنبال راهی برای کاهش سریع درد پریود در روز اول هستید فقط کافیه که روی متن رنگی ضربه بزنید.

زعفران دم کرده به دلیل شفافیت، یکنواختی و عدم وجود ذرات قابل مشاهده، محلول محسوب می‌شود.
 بنابراین زعفران دم کرده محلول است، نه مخلوط
 
سخن پایانی

ما در این مقاله سعی کردیم به سوال چگونه زعفران دم کنیم؟ از طریق روش های مختلف بپردازیم.امیدوارم که براتون مفید بوده باشه درصورت داشتن هرگونه سوال یا پیشنهادی می تونید از قسمت پایین ارسال نظرات با ما در ارتباط باشید.

 

پیشنهاد ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *